Meniu
Coșul de Cumpăraturi
Cupon OFF5 Reducere 5% la comenzi peste 499 lei 

Blog Olympus Sport RSS Feed

01 Dec Despre Karate
admin 0 1188
Karate este una dintre cele mai populare arte marțiale. Diferența dintre Karate și restul artelor marțiale este modul în care s-a dezvoltat. Karate s-a dezvoltat din necesitatea oamenilor pașnici de a supraviețui si a devenit astfel un mod de viață.Această arta marțială a luat nastere în Okinawa ca modalitate de apărare a unei culturi împotriva răz..
14 Nov Cum alegem un echipament complet de karate
admin 0 815
um alegem un echipament complet de karateCei interesati de articole sportive pentru karate, un sport din ce in ce mai comun, ideal pentru toate varstele, poate apela direct la magazinul online Olympus Sport din Bucuresti, site www.olympus-sport.ro.Asemenea produse se gasesc si in alte locuri, insa aici totul se desfasoara online, in cel mai scurt t..
02 Oct Echipament complet Jiu-Jitsu, Jujutsu sau jiu jitsu
admin 0 722
Echipament complet Jiu-Jitsu, Jujutsu sau jiu jitsuJujutsu, de asemenea jujitsu, jiu-jitsu sau jiu jitsu (arta supletei) este o arta martiala japoneza. Tehnicile utlizate in Jujutsu contin in principal proiectari ale adversarului la podea, imobilizari, strangulari, si, un mare numar de tehnici articulare. Varietatea mare de tehnici si folosirea efi..
01 Oct MMA (Arte Martiale Mixte)
admin 0 1211
MMA (Arte Martiale Mixte)Mixed Martial Arts (pe scurt MMA), in traducere Arte Martiale Mixte, este un sport de full-contact care permite folosirea unei mari varietati de tehnici, alcatuit dintr-un complex de arte martiale traditionale si netraditionale, in cadre competitionale organizate,si in sali de antrenament pentru amatori. Regulile permit fol..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.