Meniu
Coșul de Cumpăraturi
Aplica cuponul OFF5 Reducere 5% la orice Comanda 

Manusi de box din piele Raja SHINY auriu / negru Lace-Up

Mănușile Raja Strălucitoare ca de aur, mănuși de box Raja piele SHINY de aur / negru Lace-up, e alegerea perfecta pentru o combinație imbatabilă de stil și calitate.
Acestea sunt realizate din piele de înaltă calitate, cu zone întărite sub bufnitura și pe manșete. Realizat în conformitate cu liniile directoare stricte, dar fără a sacrifica stilul.
Designed conturată ergonomic, pentru a urmări în mod natural forma mâinii. Acest lucru permite închiderea pumn ușor și promovează tehnica stantare corectă, care la rândul său, poate ajuta la reducerea riscului de rănire.
încheietura mâinii are o absorbție stil de 3 straturi cu nervuri umplutură cu o dantelă puternică și sigură de fixare pentru a ajuta șoc Furnizarea de încheietură cu protecție suplimentară.
  • Professional mănuși barete
  • sus piele de calitate
  • cusături ranforsate și părți
  • rezistență la umezeală
  • ergonomica conturată pentru a urmări forma naturală a mâinii
  • 3 straturi cu nervuri umplutură pe manșetă
  • Culoare: aur / negru
  • Dimensiuni: 10 oz, 12 oz

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie


PLATA CU NUMERAR LA LIVRARE = RAMBURS Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.

PLATA CU TRANSFER BANCAR Plata se efectueaza in baza facturii proforme sau a facturii eliberate in baza comenzii facute de dumneavoastra pe site sau e-mail. Comanda se proceseaza dupa incasarea transferului. Va recomandam efectuarea transferului imediat dupa ce ati finalizat comanda, pentru a ne putea baza pe aceasta plata. Detaliile contului bancar, simbolul variabil (numarul comenzii), cât si suma totala a comenzii, sunt primite în momentul finalizarii comenzii.

Cum se face livrarea produselor:

Livrarea comenzii la adresa indicata de dvs. si este asigurata de compania de curierat Fan Courier, care va livreaza comanda în decursul a 7-10 zile din momentul confirmarii comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 12:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 12:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.

Serviciul STANDARD

A. Tarife pentru expeditii in regiuni (tara) :

Plicuri: 16.27 lei

Colete:primul kg. 19.00 lei

fiecare kg suplimentar (1-50kg) 1.58 lei

fiecare kg suplimentar (> 51kg) 2.50 lei

Cost suplimentar (plic, colet) :

Fiecare km suplimentar se taxeaza cu 0.80 lei / km în cazul expeditiilor efectuate în alte orase decât cele cuprinse în lista oraselor în care PRESTATORUL are colaboratori

B. Tarife pentru expeditii LOCO:

Plicuri: 12.00 lei

Colete:primul kg. 13.95 lei

fiecare kg suplimentar (1-50kg) 1.58 lei

fiecare kg suplimentar (> 51kg) 2.50 lei

C. Returul rambursurilor cu valoare maxima 5,000 lei 12.00 lei + 2% din valoare

D. Restituire documente (max 500 gr) 12.00 lei

*Tariful nu contine TVA. Se adauga costul de transport corespunzator tipului de serviciu ales.

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul in termenul stabilit daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostri nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.

In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat prin email.

Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.