Meniu
Coșul de Cumpăraturi
Cupon OFF5 Reducere 5% la comenzi peste 499 lei 

Tinta Lovituri Antrenament Box PA-2168SC 153cm

Tinta Lovituri Antrenament Box PA-2168SC 153cm

Standul de box pentru lovituri grele este creat pentru a ajuta tinerii campioni sa ajunga la un nou nivel. Creat special pentru atrenamentele de Kick Box dar și pentru trainingul de baza pentru box.

Structura sa unica cu picior stabil combinata cu tintele impartite pe o zona larga ajuta la diversificarea antrenamentelor si a tehnicilor optimizand loviturile de picior.

Partea superioara e proectata strategic pentru a fi flexibila pentru a absorbi socurile puternice si a creste performanta iar partea inferioara rigida pentru fixare maxima .

Construit cu un invelis ultra-rezistent și suplu cu spumă premium interioară, oferind durabilitate, calitate și siguranță maximă.

  • Structura sa mare permite unui antrenament amplu cu tehnici diverse
  • Proiectat cu o structura flexibila superioara si rigida in partea inferioara pentru a reduce miscarea
  • Bază ultra stabilă poate fi umplut cu aproximativ 33kg de apă
  • Dimensiunile Punch-bag: diametru 26cm, 108cm înălțime, înălțimea totală cu bază 153cm
  • Dmensiuni bază: diametru 48cm și înălțime 23cm

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie


PLATA CU NUMERAR LA LIVRARE = RAMBURS Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.

PLATA CU TRANSFER BANCAR Plata se efectueaza in baza facturii proforme sau a facturii eliberate in baza comenzii facute de dumneavoastra pe site sau e-mail. Comanda se proceseaza dupa incasarea transferului. Va recomandam efectuarea transferului imediat dupa ce ati finalizat comanda, pentru a ne putea baza pe aceasta plata. Detaliile contului bancar, simbolul variabil (numarul comenzii), cât si suma totala a comenzii, sunt primite în momentul finalizarii comenzii.

Cum se face livrarea produselor:

Livrarea comenzii la adresa indicata de dvs. si este asigurata de compania de curierat Fan Courier, care va livreaza comanda în decursul a 7-10 zile din momentul confirmarii comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 12:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 12:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.

Serviciul STANDARD

A. Tarife pentru expeditii in regiuni (tara) :

Plicuri: 16.27 lei

Colete:primul kg. 19.00 lei

fiecare kg suplimentar (1-50kg) 1.58 lei

fiecare kg suplimentar (> 51kg) 2.50 lei

Cost suplimentar (plic, colet) :

Fiecare km suplimentar se taxeaza cu 0.80 lei / km în cazul expeditiilor efectuate în alte orase decât cele cuprinse în lista oraselor în care PRESTATORUL are colaboratori

B. Tarife pentru expeditii LOCO:

Plicuri: 12.00 lei

Colete:primul kg. 13.95 lei

fiecare kg suplimentar (1-50kg) 1.58 lei

fiecare kg suplimentar (> 51kg) 2.50 lei

C. Returul rambursurilor cu valoare maxima 5,000 lei 12.00 lei + 2% din valoare

D. Restituire documente (max 500 gr) 12.00 lei

*Tariful nu contine TVA. Se adauga costul de transport corespunzator tipului de serviciu ales.

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul in termenul stabilit daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostri nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.

In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat prin email.

Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.